Försäkring och betalning
Logga Lunds Djursjukhus

Djursjukhusets öppettider: mån-fre 08.00-24.00

Telefon 046-270 40 00

Jour mån-fre 17.00-24.00, lör- och helgdagar 08.00-24.00

Vid akuta fall ring 046-270 40 10 alla dagar 08.00-24.00

Se butikens öppettider >>

Försäkring och betalning

Vi rekommenderar alla att försäkra sitt djur! Det innebär stora fördelar för dig som djurägare om oturen skulle vara framme och ditt djur behöver vård.


Månadskostnaden för försäkringen behöver inte bli hög. Läs mer på försäkringsbolagens hemsidor (här kan du i de flesta fall teckna försäkring direkt via nätet).


Betalning

Betalning sker med kort (ej kontanter). Vi använder oss inte av fakturering. Vid behov finns det möjlighet att ansöka om kredit hos Human Finans, Santander Consumer Bank och Agria där man kan lägga upp en avbetalningsplan.

 

Vi hjälper dig med direktregling hos ditt försäkringsbolag. Detta är möjligt om besöket sker på kontorstid och kostnaden för detta är 205 kronor.


Priser

Kostnaderna för vården varierar för varje djur som blir inlagt. Det är behovet av undersökning, behandling, provtagning, medicinering eller operation som styr hur mycket det kommer att kosta. Därför kan vi uppskatta en preliminär kostnad men det är först när vi har behandlat djuret färdigt som vi vet exakt pris. Är ditt djur inlagt kan du få en aktuell prisuppgift på telefontiden. Om du vill sätta en ekonomisk gräns är det viktigt att vi vet om detta från början. Om du är osäker på hur mycket din försäkring täcker eller vilken självrisk du har så kontakta ditt försäkringsbolag direkt när djuret blir inskrivet.


Några förebyggande behandlingar och åtgärder har ett fast pris. På våra akuttider tillkommer alltid extra avgift. Fråga gärna när du ringer oss eftersom de varierar beroende på när besöket sker.