Lediga tjänster
Logga Lunds Djursjukhus

Öppet alla dagar 08.00–24.00

Telefon 046-270 40 00 mån-fre 08.00-17.00

Vid akuta fall ring 046-270 40 10 alla dagar 08.00–24.00

Lediga tjänster hos Lunds Djursjukhus

Lunds Djursjukhus är ett familjeägt djursjukhus med kvalificerad djursjukvård och en hög ambitionsnivå. Vi bedriver idag ett toppmodernt sjukhus med alla resurser för att ge kvalitativ vård för smådjur. Vi satsar mycket på både personlig samt gemensam kompetensutveckling, och vi tror att tydlighet, trygghet, kunskap och omsorg lägger grunden för en professionell vård samt en välorganiserad verksamhet. Vår utrustning är modern och det senaste tillskottet till maskinparken är en CT samt ögonmikroskop och PHACO-maskin. Vi har intressanta och vårdkrävande patienter och vår operationsavdelning erbjuder avancerade mjukdels- och ortopediska ingrepp samt ögonkirurgi. Vi har även fördjupad kunskap inom odontologi samt en nybyggd välutrustad tandavdelning. Vi tar emot remitterade patienter från stora delar av Skåne.

Leg. veterinär med internmedicinsk kompetens och/eller ultraljud

 

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR:

Vi söker dig som är legitimerad veterinär med inriktning och erfarenhet inom internmedicin och/eller ultraljud. Som person är du positiv, driven och engagerad inom de medicinska frågorna och har ett intresse för egen och kollegors vidareutveckling och att ingå i ett lärande team, tillsammans med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare.

 

OM OSS:

Som anställd på Lunds Djursjukhus har du förmånspaket och enskild utvecklingsplan som inkluderar externa utbildningar med möjlighet att fortsätta att utvecklas i en fantastiskt trevlig arbetsmiljö, omgiven av många kunniga kollegor, spännande patientfall och modern utrustning.

Tillsammans med ett team på 18 veterinära medarbetare kommer du få jobba på en av Sveriges få kvarstående sjukhus, som inte ingår i de stora kedjorna. Vi arbetar i specialist-teams med flera steg 1 specialister, specialist (steg 2) i kirurgi och diplomater inom klinisk patologi respektive oftalmologi.

 

Vi annonserar om en heltidstjänst men är öppna att för rätt person vara flexibla med tjänstgöringsgrad och anställningsvillkor.

 

För mer information kontakta Anna Agger, leg veterinär

Epost: anna.agger@lundsdjursjukhus.se, Telefon: 0760-21 93 57

Leg Djursjukskötare sökes till

ett engagerat team

 

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Vi tror att du redan har arbetat några år på klinik eller sjukhus och har erfarenhet av narkos. Du vill utvecklas vidare i din yrkesroll och värdesätter att vara en del av ett engagerat team med omsorg för varandra och för djuren. Du får hos oss möjlighet att utveckla dina egna intresseområden tillsammans med något av specialist-teamen på sjukhuset. Prioriterar du en bra arbetsmiljö med goda kollegor är vi rätt plats för dig.

 

Anställningen är tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Arbetstider varierande dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Nätter kan förekomma.

 

Har du frågor kring tjänsten?

Kontakta sköterskechef Åsa Nugin 0707-228191.

Ansökan skickas till asa.nugin@lundsdjursjukhus.se

 

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!